Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Yoldaş Balcı kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Yoldaş Balcı kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Yemekteyiz'in 62'inci haftası bugün başlıyor. 9-13 Ocak arasında yarışacak yarışmacıların isimleri açıklandı ve Esra Yoldaş Balcı da onlar arasında bulunuyor. Bugünden itibaren birincilik için kolları sıvayacak Balcı, kendi gününde menüsünü hazırlayıp diğer bölümlerde de puan vererek yorum yapacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Yoldaş Balcı kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökmeye başlayacağı ilk günde katılan isimler belli oldu. Esra Yoldaş Balcı bugünden itibaren rakiplerini geride bırakarak zirvede yer almak istiyor. Bunu da fragmandaki görüntülerle belli etti. İzleyiciler de internette kendisi hakkında birçok terimle sorgulama gerçekleştirip bilgilerine ulaşmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Yoldaş Balcı kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Yoldaş Balcı kimdir?

Bu haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olmayı başaran Esra Yoldaş Balcı, rakibi Feyza Akbal'a karşı söylediği “Spor yapmış ama vücuduna yansımamış” sözüyle öne çıktı. Zuhal Topal da kendisini yardırgar, eleştirir bir yanıt verdi. 29 yaşında ve aslen Yozgatlı. Güzel yarışmacı Beykent Üniversitesi mezunu. Restorasyon teknisyeni olarak İBB'de çalıştı. Ayrıca duvarlara resimler de yapıyor. Şu an bir mağazada satış görevlisi. Instagram hesabı @essraylds'tır.















Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Yoldaş Balcı kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.