Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir? Emre İrkilmez Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir? Emre İrkilmez Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökeceği vc menüleriyle en yüksek puanı almaya çalışacağı zorlu rekabette Emre İrkilmez de hünerlerini milyonlar karşısında sergileyecek. Yakışıklı yarışmacıdan beklentiler yüksek ve hakkında çok sayıda kişi fragman yayınlandıktan sonra araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir? Emre İrkilmez Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayınlanan ve hafta içi her gün eğlencenin adreslerinden biri olarak televizyondaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta heyecanı başlıyor. Bugün ilk bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler açıklandı ve Emre kendi gününde birinciliği elde etmek için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir? Emre İrkilmez kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Emre İrkilmez daha önce Neslihan Altınabaşak, Tümer Ergün, Fatma Dale ve Güler Uyar ile birlikte Seda Sayan'ın sunduğu dönemde de yarışmaya katılmıştı. 30 yaşında ve bakar. İstanbul'da yaşıyor. İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü mezunu. Aynı üniversitede sosyal hizmetler bölümünde ise 2. sınıf öğrencisi. Aslen Bayburtlu. Anne tarafından ise Ordulu. Küçük yaştan itibaren mutfakta keyifle vakit geçiren ve bu alana ilgi duyan yakışıklı yarışmacı, misafir ağırlamayı da çok seviyor. Ayrıca yaptığı yemekleri de sosyal medya hesabından paylaşıyor. Bir kozmetik firmasında da saha satış sorumlusu olarak çalışıyor. Instagram hesabı @emreirkilmez'dir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.