Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kaç puan aldı? 12 Eylül puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kaç puan aldı? 12 Eylül puanları
TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki yarışmacıları belli oldu. Pazartesi günü yarışacak isim açıklandı ve Emre İrkilmez menüsünü hazırlayarak puanlarını alarak 50 bin lirayı evine götürebilecek performansı ortaya koymak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Eylül Pazartesi puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının programın çekildiği villada hünerlerini sergileyecekleri zorlu maratonun ilk gününde mutfağa girecek isim Emre olarak açıklandı. Daha önce kamera önü deneyimi de bulunan Emre'nin elde edeceği puanlar haftanın başlangıcı için büyük önem taşıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 12 Eylül Pazartesi puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Emre İrkilmez daha önce Neslihan Altınabaşak, Tümer Ergün, Fatma Dale ve Güler Uyar ile birlikte Seda Sayan'ın sunduğu dönemde de yarışmaya katılmıştı. 30 yaşında ve bakar. İstanbul'da yaşıyor. İstanbul Üniversitesi Coğrafya Bölümü mezunu. Aynı üniversitede sosyal hizmetler bölümünde ise 2. sınıf öğrencisi. Aslen Bayburtlu. Anne tarafından ise Ordulu. Küçük yaştan itibaren mutfakta keyifle vakit geçiren ve bu alana ilgi duyan yakışıklı yarışmacı, misafir ağırlamayı da çok seviyor. Ayrıca yaptığı yemekleri de sosyal medya hesabından paylaşıyor. Bir kozmetik firmasında da saha satış sorumlusu olarak çalışıyor. Instagram hesabı @emreirkilmez'dir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emre İrkilmez menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Emre İrkilmez hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.
 

Selcan X
Seda X
Efe X
Ozan X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.