Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kaç puan aldı? 8 Kasım

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kaç puan aldı? 8 Kasım
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacıdan bugün Emine Karaköse yarışacak ve hünerlerini sergileyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kaç puan aldı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni günde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacıdan ilk gün Elif Başak yarışmış ve dün de Serdar marifetlerini sergilemişti. Bugün ise Emine mutfağa girecek ve mönüsünü hazırlayarak birinciliği elde etmeye çalışacak. Güzel yarışmacıdan beklentiler bir hayli yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karaköse kaç puan aldı? 8 Kasım puanları haberimizde yer alıyor.

O bardağı kırarım!

Bugün yayınlanacak olan bölümde Muhammet Ali ile Sultan arasında çay bardağı tartışması çıktı. Muhammet Ali, sofrada çay içeceğini söyledi. Sultan ise o bardağı gördüğü an kıracağı yönünde tepkide bulundu. Ayrıca Muhammet Ali, yemeğinden havuçlu kısmı almayıp rakiplerine veren Emine için "Ben bundan yemeyeceğim Ne malum bir şey yapmadığı?" dedi. Zuhal Topal bu sözlere çok şaşırdı ve güldü. Her şey yeni bölümde ekranlardaki yerini alacak.

Emine kaç puan aldı?

Bugün yarışarak puanlarını alacak olan Emine'nin performansının nasıl karşılık bulacağı merakla bekleniyor. Özellikle rakiplerinin puan seviyesi düşük kalabilir çünkü yarışmada çoğu kez beğenilen yemekler dahi yüksek not alamadı. Bunun için en üst seviyede bir performans göstermesi gerekiyor. Emine'nin aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.