Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Alber Demhat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Alber Demhat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılın son haftası başladı. Yarışmacılardan biri de Efe. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen hafta içi yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Yılın son beş günlük maratonunda daha önce programa katılan ve adından söz ettiren isimler kendilerine verilen sürede en iyi işleri çıkaran yarışmacılar yeniden boy gösterecek. Onlar arasında Efe de bulunuyor. Pişir de Görelim'in yeni bölümü yayınlanmadı ancak fragmanda rakibine verdiği mücadeleden galip ayrılması halinde programda yer alacağını söylemek yanlış olmaz. Genç yarışmacı ile ilgili olarak internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek cevap aranıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Alber Demhat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe Alber Demhat kimdir?

Daha önce 6 Eylül Salı günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışan Efe Alber Demhat, kebap ve et ürünlerindeki marifetleri ile herkesi kendine hayran bırakmıştı. Pişir de Görelim'de yarıştığı görüldükten sonra da birçok kişi sosyal medyadan destek mesajı attı ve yarışmada yeniden görmek istediğini söyledi. Efe Alber Demhat 38 yaşında. Restoranda çalışıyor. Aslen Iğdırlı. Ortaokul mezunu olan genç yarışmacı, evine 50 bin lira ile dönmek ve yeteneklerini milyonlara kanıtlamak istiyor. Instagram hesabı @efealberksevinc'tir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Efe kimdir? Efe Alberk Demhat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.