Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir? Duygu Kaplan Instagram hesabı var mı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir? Duygu Kaplan Instagram hesabı var mı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu maratonun ilk gününde yarışacak isimler açıklandı ve Duygu da o isimler arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu (20-24 Haziran yarışmacısı) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detayla

TV8'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana seyircileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan Duygu ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir? Duygu Kaplan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Duygu, tepsi kebabıyla rakipleri, Zuhal Topal ve milyonların önüne çıkıyor. Cesur bir tarifle masaya gelecek olan Duygu'nun bunu gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği şimdiden merak konusu. Kömüre dönmüş tepsi kebabıyal programdaki akıbeti sabırsızlıkla bekleniyor. San sebastian kekle de puanlarını yükseltmeye çalışacak. Instagram hesabı @duygucukunblogu'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.