Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir? Duygu Çıtak Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir? Duygu Çıtak Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 256. bölüm yarışmacısı Duygu Çıtak oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir? Duygu Çıtak Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 31 Ekim - 4 Kasım yarışmacıları belirlendi. Buna göre Pişir de Görelim'de rakiplerini yenen isimler bugünden itibaren 50 bin lira mücadelesi verecek. Herkesin hedefi evine birincilikle dönebilmek. İlk yarışmacı ise Duygu Çıtak olarak açıklandı. Fragmandaki davranışlarıyla beklentileri yükselten, yemekleriyle de gözlere hitap eden genç ve güzel yarışmacı hakkındaki detaylar da öğrenilmek üzere araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir? Duygu Çıtak Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir?

Bugünden itibaren 52'inci hafta yarışmacıları arasında bulunan Duygu Çıtak, Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi bölümünde eğitim aldı. Pişir de Görelim programında Kaan ile girdiği soğan dolması mücadelesinden zaferle ayrıldı ve adını yarışmaya yazıdmrayı başardı. Pazar günü yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni hafta fragmanında verdiği cevaplarla da kıran kırana mücadele edeceğini gösterdi. Sürekli alerjisi olduğunu ifade eden ve yemek yiyemediğini söyleyen Necip'e; "O zaman burada ne işiniz var. Sizin damak tadınıza göre ben yemek yapamam. Evde oturup yumurta kırın" yanıtını verdi. Nagihan'ın "Çok basit yemekleri süsleyip bize sunacak" demesine de sinirlendi. Rakiplerini perişan ve pişman edeceğini dile getirdi. Instagram hesabı @tutkuctk'tır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir? Duygu Çıtak Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.