Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Çıtak kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Çıtak kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılbaşı haftası 100 bin lira ödülle başlıyor. Haftanın yarışmacılarından biri de Duygu Çıtak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Çıtak kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılın son haftası başlıyor. Yeni seneye girilecek bölümlerle birlikte heyecan daha da artacak. 100 bin lira ödülün dağıtılacağı programda daha önce marifetlerini sergilemiş ve kendini kanıtlamış isimler arasında kıyasıya yarış yaşanacak. Eğlencenin eksik olmayacağı yapımda belki de daha önce denenmeyen yemekler izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri de Duygu Çıtak oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu Çıtak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir?

Bu hafta adını milyonlara kanıtlayıp 100 bin lirayı evine götürmek isteyen Duygu Çıtak, 2001 yılında doğdu. 21 yaşında. Aslen Çorumludur ve gastronomi bölümü 3. sınıfı öğrencisidir. Özel bir üniversitede eğitim görmektedir. Duygu Çıtak, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yılbaşı yarışmacılarından biri olarak 26 Aralık-30 Aralık haftasında yarışacaktır.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-duygu-citak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.