Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan kaç puan aldı? 8 Aralık

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan kaç puan aldı? 8 Aralık
TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya nokta konuluyor. Son yarışmacı ise Dilan olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan kaç puan aldı? 8 Aralık puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta daha tamamlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşıldığı zorlu mücadelede bugün birinci açıklanacak ve herkesin hedefi adını en üst sıraya yazdırabilmek. Haftayı kapatacak isim ise Dilan olacak. Güzel yarışmacının performansı sıralamayı belirleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilan kaç puan aldı? 8 Aralık Cuma puanları haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Yalan uzmanısınız!

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Yasin ile Meltem'in düellosu yaşanacak. Meltem, Yasin'in her şeyden anladığını söylediğini ancak anlamadığını ve yalan uzmanı olduğunu dile getirdi. Erzurumlu yarışmacı ise kendisine komplo kurulduğunu ve yılmayacağını açıkladı. Zuhal Topal da bu durumu "Hangi dış mihraklar" sözleriyle tiye aldı. Dilan ise Meltem'in, aldığı puanı korumaya çalıştığını söyledi.

Dilan kaç puan aldı?

Hafta finali öncesindeki son aşamada hamaratlığını sergileyecek olan Dilan'ın, sporcu kimliğinin yanında marifetlerini mutfakta sergileyip sergileyemeyeceği merak konusu. Özellikle Yasin kendisinin yemeklerini sabırsızlıkla bekliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Aralık Cuma puanları açıklanınca haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.