Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Çalapkulu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda Çalapkulu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 14-18 Kasım yarışmacıları belirlendi. Buna göre Erdal, Serkan, Betül ve Sibel'e karşı mücadele edecek isim Ceyda oldu. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda kişi internette araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda (266. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Ceyda da bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda (266. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak ekranlardaki yerini alacak Ceyda, ilk gündeki eleştirileriyle herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Güzelliği ile de çok konuşulacak genç yarışmacının performansı şimdiden merak konusu haline geldi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

  • 2000 yılında dünyaya geldi
  • 22 yaşında
  • Aslen Siirtli
  • İstanbul’da okuyor
  • Mimarlık bölümü öğrencisi
  • Kendisine güveni tam
  • İddialı biri


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceyda (266. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.