Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceren Evinç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceren Evinç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. İlk günden son ana kadar yaşanacak rekabet için katılan isimler de açıklandı. Buna göre Ceren de kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp diğer günlerde verdiği puanlar ve yorumlarıyla haftanın akıbetini belirleyecek. Rakiplerini geride bırakmak isteyen deneyimli yarışmacı hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceren Evinç kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına yeni yılda da çıkan Yemekteyiz bir haftaya daha merhaba diyor. Pazartesi günlerinde yeni yarışmacılar açıklanıyor ve yine birbirinden renkli isimler ekranlardaki yerini alacak. Ellerinin marifetlerini göstererek milyonlara kanıtlamak ve 50 bin lirayı evine götürmek isteyenler arasında Cemre de var. Deneyimli yarışmacı hakkında ilk andan itibaren internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceren kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceren kimdir?

Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak ve 311-315. bölümlerde yarışacak olan Ceren, 350-400 çeşit meze bildiğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Birçok izleyici bu konudaki marifetini görmek istediğini söyledi. Diğer yandan dobra ve açık sözlülüğü ile birçok kez tartışmanın içinde kendini bulabilir. Zira Funda Hanım ile birlikte bunu fragmanda yaşıyor. Yemek yaparken de "Ben bunu anladım. Sırasını savan artistleşiyor" sözleriyle rakiplerine göndermede bulundu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

  • 3 yıldır Bodrum ilinde yaşıyor
  • Bir dönem İstanbul’da yaşadı
  • Aslen Ankaralı
  • Bekar
  • 300 çeşit meze yapıyor
  • Bodrumda balık restoranında çalışıyor
  • Mesleği aşçı
  • İtalyan mutfağı ile ilgileniyor
  • Kendisine güveni tam



zuhal_topal_la_yemekteyiz_cemre

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.