Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cahide Demir 3 Ocak Salı puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cahide Demir 3 Ocak Salı puanları
Tv8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ikinci günü başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu mücadelede yaşanan rekabette yine heyecanlı anlar yaşanacak. Bugünün yarışmacısı ise Cahide Demir oldu. Kendisinden beklentiler yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cahide Demir kaç puan aldı? 3 Ocak Salı puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz dün 61'inci haftasına başladı. Beş yarışmacının villa mutfağında hünerlerini sergilediği programda bugün ikinci isim olarak Cahide Demir kolları sıvayacak. Ardından da süresi başlayacak. Alışveriş süreci bittikten sonrada yemekleri için ocağın altını yakacak. Murat, Hamit, Safiye ve Bedia puanlarını verecek. Peki, Cahide Demir kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ocak 2023 Salı Puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cahide Demir kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olmaya aday Cahide Demir aslen Ardahanlı. Hedefi programdan ödülü alarak eve dönebilmek. İş güvenliği ve sağlığı alanında çalışıyor. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hamit Tunç 2 Ocak 2023 Pazartesi puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan genç yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.