Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burcu kimdir? Burcu Kayadibi Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burcu kimdir? Burcu Kayadibi Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kendi günlerinde birincilik için yarışacakları zorlu rekabete katılan isimler açıklandı ve Burcu da onlar arasında bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında da internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burcu kimdir? Burcu Kayadibi Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Burcu da bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burcu Kayadibi kimdir? Burcu Kayadibi kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burcu kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Burcu Kayadibi 26 yaşında. Aslen Ordulu. Isparta’da Süleyman Demirel Üniversitesi’nde felsefe bölümünü bölüm birinciliği ve yüksek onur derecesiyle tamamladı. Başarısından dolayı biyolojiden çift ana dal yapıp bu bölümü de onur derecesiyle bitirdi. Biyolog olarak çalışıyor.. Pişir de Görelim'e katıldı ve rakibi Ahmet'i yenerek programa katılmaya hak kazandı. Sözünü sakınmayan ve dobralığı ile ön plana çıkan Kayadibi'nin Instagram adresi @burcu.kayadibi'dir. İlk gün bardakta gördüğü kusur için "Bir ot ama hangi ot. Mikroskopum olsa incelerdim" dedi. Menüde buğday ve hamur olmasına ise "Bunlar mantıksız ve çok fazla" ifadelerini kullandı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burcu kimdir? Burcu Kayadibi Instagram hesabı




Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burcu kimdir? Burcu Kayadibi Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.