Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burak kimdir? Kaç yaşında, nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burak kimdir? Kaç yaşında, nereli
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 6-10 Mart tarihleri arasında yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Burak da 50 bin lira için kolları sıvayacak. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burak kimdir? Kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 6-10 Mart tarihlerinde yarışacak yarışmacıları açıklandı. Türk ve dünya mutfağından birçok örneğin masalara taşınacağı zorlu yarışa katılan isimlerden biri de Burak oldu. Tavırları ve dobralığı ile dikkat çeken genç adam hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Burak kimdir?

Bu haftanın Serdar ile birlikte 2 erkek yarışmacısından biri olan Burak, rakiplerini eleştirmekten geri kalmayan tavırları ile dikakt çekti. Kendi günündeki menüsü ise merakla bekleniyor. Her anında lezzet dolu yarışmanın yeni bölümünde adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Bilgileri açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

yemekteyiz-burak-kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.