Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bediha kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bediha kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmacılarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta Hatay'dan merhaba diyor. 12-16 Aralık yarışmacılarının belli olduğu programda yine amansız bir mücadele yaşanacak. Bu hafta 50 bin lira için yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Bediha da elinin marifetini göstererek birinciliği elde etmeye çalışacak. Kendisi hakkında internette de araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bediha kimdir? Kaç yaşında, ner

TV8'in lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Bediha da bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bediha kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bediha kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olmaya aday Bediha, Pişir de Görelim'de rakibini saf dışı bırakarak Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e katılmaya hak kazandı. Kendisinin ilk bölümdeki fragmanda Mürüvet ile girdiği tartışma dikakt çekti. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bediha kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.