Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir? Baran Barut Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir? Baran Barut Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen günlük yemek yarışması Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin performanslarıyla rakiplerini geride bırakabilmek adına verecekleri sınavda yer alacak isimler belirlendi. Buna göre Baran da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında ilk andan itibaren hummalı bir araştırma söz konusu ve seyirciler bilgi sahibi olmak için internette binlerce sorgulama oluşturdu. Her geçen adını daha da fazla insana duyurması bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran

TV8'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana seyircileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan Baran Barut ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran Barut kimdir? Baran Barut kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen Baran Barut fragmandaki tavırları, hareketleri ve sözleri ile dikkat çekmeyi başardı. Rakiplerine karşı dobra cevaplarıyla izleyicilerin de takdirini kazanan genç yarışmacı, oyunculuk yapıyor. Netflix'te yer alan bir projeye de konuk oyuncu olarak katıldı. Jade Casting'e bağlı olarak çalışıyor. Instagram'da sahip olduğu binlerce takipçisiyle gündelik yaşamdan ve kariyerinden paylaşımlarda bulunuyor. Şu an 6 bine yakın kişi tarafından takip ediliyor. Profiline @baranbarut adresinden ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir? Baran Barut Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Baran kimdir? Baran Barut Instagram hesabı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.