Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin Açıkgöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin Açıkgöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergileyeceği zorlu maratonda ilk yarışacak isim Aylin Açıkgöz olarak belirlendi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin Açıkgöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen programlarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının mutfağa girerek hünerlerini sergilediği ve puanlarıyla 15 bin liranın sahibi olmaya çalıştığı programda bu hafta yarışacak isimler belirlendi. Buna göre ilk gün Aylin Açıkgöz rakiplerini ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin Açıkgöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin kimdir?

Bu hafta büyük ödülle evine dönmek isteyen yarışmacılardan biri olarak haftanın açılışını yapacak Aylin Açıkgöz Fransa'dan Türkiye'ye geldi. 4 yıldır burada yaşıyor. 3 senelik evli ve Mir Asaf adında 17 aylık bir oğlu var. Aslen Elbistanlı ancak Fransa'da doğdu. Hemşirelik bölümünü bitirdi. Fransızca müşteri temsilciliği yapıyor fakat şu an annelik görevinin ilk aşamaları için evde. Yarışmada 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Instagram hesabı @aylins1905'tir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aylin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.