Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir?
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede bugünden itibaren yer alacak isimler açıklandı ve Ayfer de onlardan biri olarak ter dökecek. Mutfağa girdikten sonra marifetlerini sergileyecek deneyimli yarışmacı hakkında araştırmalar yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en lezzetli yemek yarışmalarından biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kendi gününde birinciliği ve 50 bin lirayı alabilmek için ter akıttığı zorlu rekabette boy gösterecek isimler açıklandı. Onlar arasında Ayfer de bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir? Ayfer kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alanından yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir?

Bugünden itibaren beş gün boyunca TV8 ekranlarında yer alacak olan Ayfer, ilk bölüm yarışmacısı olarak açıklandı. Baklavasıyla dikkat çeken Ayfer'in menüsü tartışmaya açıldı ve kendisine gelen eleştirilere karşı cevaplar vererek yemeklerini savundu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayfer kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.