Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl kaç puan aldı? 11 Nisan puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl kaç puan aldı? 11 Nisan puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm TV8 ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından bugün yarışacak isim Anıl olarak açıklandı ve kendisinden beklentiler oldukça yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl kaç puan aldı? 11 Nisan puanları haberimizde bulunmaktadır.

BURAK ZİHNİ - Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ikinci gün başlıyor. Dün Zeynep'in açılışını gerçekleştirdiği beş günlük maratonun yeni yarışmacısı Anıl Toptaş oldu. Bugün kendisine verilen sürede elde edeceği puanlarla finalde birincilik ipini göğüslemek isteyen Toptaş'ın elini hızlı tutması ve bir o kadar da ayarını ölçülendirmesi gerekiyor. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek çünkü daha önce birçok yarışmaya katılarak kalitesini ortaya koydu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl kaç puan aldı? 11 Nisan puanları haberimizde bulunmaktadır.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl Toptaş kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Anıl Toptaş 1994 yılında Sivas'ta doğdu. 29 yaşında Azerbaycan Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu. Annesiyle İstanbul'da yaşıyor. Instagram hesabı @anil.tpts'tır.


 

Şırdancı Mehmet Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de

Bugün yayınlanacak yeni bölümle birlikte yarışacak olan Anıl'ın sürpriz bir konuğu var. Daha önce adını Masterchef'te ve Benim Yemeğim'de duyduğumuz Şırdancı Mehmet programa gelerek şırdan hazırladı. Renkli anlar izleyenleri ekran başına kilitleyecek.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl kaç puan aldı?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Anıl, bir hayli zor anlar yaşayacak. Bunun için hızlı ve praitk olmak zorunda. Ayrıca el lezzetini de ayrlamalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep'in aldığı puanlar aşağıda bulunmaktadır;

[related-posts id="96481" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="89308" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]

Zeynep:
Harun:
Sevim:
Dilber:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.