Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl daha önce hangi yarışmalara katıldı?
TV8'in en çok izlenen programlarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Yarışmacılardan biri de Anıl oldu ve kendisi daha önce de ekranlarda kendisini gördüğümüz bir isimdi. Kendisi ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Her hafta beş yarışmacının yemek konusunda birbirlerini geçebilmek adına yarıştıkları Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar hünerlerini sergileyecek isimler arasıdna Anıl Toptaş da bulunuyor. Kendisi daha önce pek çok kez televizyonda yer alarak yarıştı. İzleyiciler de anımsadıkları genç yarışmacı hakkında internette araştırmada bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl daha önce hangi yarışmalara katıldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Fragmanda patladı

Bu haftanın yayınlanan fragmanında neşeli ve pozitif hareketleri ile dikkat çekmeyi başaran Anıl Toptaş özellikle Zeynep Hanım ile girdiği bir tartışmada verdiği güler yüzlü cevap herkesi güldürdü. Kamera önü tecrübesi bulunmasından dolayı da rakiplerine göre oldukça avantajlı gözüküyor. Kendisine sosyal medyadan çok sayıda destek mesajı geldi.

[related-posts id="97961" color="bg-primary"][/related-posts]


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Anıl daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bugünden itibaren seyircilerin karşısına çıkacak olan Anıl daha önce Çarkıfelek, Aileler Yarışıyor, Benim Yemeğim ve Ben Bilirim'e katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.