Zuhal Topal'la Yemekteyiz Abdullah Erdoğan kimdir? Instagram hesabı var mı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Abdullah Erdoğan kimdir? Instagram hesabı var mı?
Deprem felaketi sonrasında olağan akışına geri dönen televizyon ekranlarında Zuhal Topal''la Yemekteyiz de seyircisinin karşısına çıktı. Birbirinden iddialı isimlerin birincilik için ter döktükleri programda bu hafta yine kıran kırana geçecek. Yarışmacılar arasında iki erkek de bulunuyor ve onlardan biri Abdullah Erdoğan oldu. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Abdullah Erdoğan kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Pelin Sağıroğlu da yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pelin Sağıroğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Abdullah Erdoğan kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimleirnden biri olarak dikkat çeken Abdullah Erdoğan 1983 tarihinde doğdu. 40 yaşında. Medikal estetik ile ilgileniyor. Aslen Samsunlu. 8 yıllık evli ve 2 çocuk babası. Eşi muhasebeci mide ameliyatı sonrasında 45 kilo vermeyi başardı. Instagram hesabı @abdullaherdoganofficial'dır.

abdullah-erdogan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.