Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat Pazartesi Filiz Yıldırım puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat Pazartesi Filiz Yıldırım puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ilk bölümü bugün televizyondaki yerini alıyor. Beş gün boyunca sürecek rekabetin yenisinde bugün gözler Filiz'İn üzerinde olacak. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birincilik için rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Her anı eğlence, lezzet ve bir o kadar da gerginliğe aday program soluksuz izlenecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat Pazartesi Fill'in puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ilk bölümü bugün televizyondaki yerini alıyor. Beş gün boyunca sürecek rekabetin yenisinde bugün gözler Filiz'in üzerinde olacak. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birincilik için rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Her anı eğlence, lezzet ve bir o kadar da gerginliğe aday programı izlemek isteyenler de alacağı puanı merak ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat Pazartesi Filiz'in puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Filiz, ilk gün mutfağa girerek açılışı yapacak. Ancak işi oldukça zor. Çünkü rakipleri bir hayli zorlu ve eleştiriler bombardıman şeklinde yöneltilecek. Özellikle de Oğuzhan Bey tarafından. Güzel yarışmacı bir ara yarışmadan çekilmek istediğini söyleyip ağladı. Kendisinin Instagram hesabı @netfilizz'dir.

filiz-yildirim


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat 2023 Pazartesi Filiz'in puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan tecrübeli yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Oğuzhan:
Onur:
Seda:
Gülşah:
Zuhal Topal:
Toplam:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.