Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs puanları! İrem kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs puanları! İrem kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
TV8'deki bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni günü başlıyor. Bugünün yarışmacı ise İrem. Peki, İrem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs puanları haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen sürede birincilik için yarıştığı programda bugün İrem Melek Yavru yarışacak. Genç kadın 2.5 saatlik sürede menüsünü yetiştirmek ve en fazla puanı elde etmek amacında. Peki, İrem Melek Yavru kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs puanları haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kimdir?

Dual Yapım imzası taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 371-375. bölüm yarışmacılarından biri olan İrem, programda adından söz ettirmeye geldiğini söyledi. Sözleri ve yorumlarıyla da zaman zaman ortamı gerdi. "40 yaşıdnda teyzeler" ifadesi ise Zuhal Topal'ı biraz kızdırdı ancak güzel sunucu gülerek geçiştirmeyi tefcih etti. Parmaklarında yüzük bulunuyor. Evli olduğu düşünülmektedir. Aslen Kastamonulu. Kendisine güvenenleri düelloya davet ediyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Melek Yavru (1-5 Mayıs) kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Kozan (1-5 Mayıs) kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Enes Sevgi (1-5 Mayıs) kimdir?

Zuhal Topal Yemekteyiz Yeliz Güven (1-5 Mayıs) kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat (1-5 Mayıs) kimdir?


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Mayıs 2023 Perşembe puan durumu

İrem Melek Yavru'nun bugün alacağı puanlar yarışma haftasını direkt olarak etkileyecek. Cuma günkü final öncesinde liderliğe oturmak ve Zuhal Topal'dan tam puan almak isteyen genç yarışmacının menüsü ve elinin lezzeti karnesini belirleyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs 2023 Çarşamba puan durumu haberimize eklenecektir.

Ebru Kozan: X
Enes Sevgi: X
Yeliz Güven: X
Ferhat: X
Zuhal Topal: X
Toplam puan: X

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.