Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs puanları! Ebru kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs puanları! Ebru kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü yayınlanan 358. bölümünde Ebru yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru kaç puan aldı? 3 Mayıs puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla haftanın beş günü boyunca ekranlardaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, birbirinden renkli yarışmacıların katılımı ile izleyenleri güldürmeye devam ediyor. Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetle seyircilerin karşısına çıkan programda bugün 3'üncü bölüm yayınlanacak. Günün yarışmacısı ise Ebru Kozan olarak açıklandı. Güzel yarışmacının 2.5 saatlik sürede sergileyeceği performansı kaderini belirleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru kaç puan aldı? 3 Mayıs puanları haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ebru Kozan kimdir?

Bugün Zuhal Topal'ın yanında oturarak rakiplerinden gelen eleştirileri dinleyecek ve en yüksek puanı almaya çalışacak olan Ebru Kozan, cumadan bu yana adından söz ettirmeyi başardı. Güzelliği ile dikkat çeken Kozan, 1994 tarihinde doğdu. 29 yaşında. Aslen Erzincanlı. Bir çocuk annesi ve bekar. Solistlik yaparak hayatını kazanıyor. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor.

ebru-kozan.jpg
Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Ebru Kozan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Nisan 2023 Salı puan durumu

Ebru Kozan'ın bugün alacağı puanlar yarışma haftasını direkt olarak etkileyecek. Cuma günkü final öncesinde liderliğe oturmak ve Zuhal Topal'dan tam puan almak isteyen genç yarışmacının menüsü ve elinin lezzeti karnesini belirleyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Mayıs 2023 Çarşamba puan durumu haberimize eklenecektir.

İrem Yavru: X
Enes Sevgi: X
Yeliz Güven: X
Ferhat: X
Zuhal Topal: X
Toplam puan: X

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.