Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Aralık puanları! Selin kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Aralık puanları! Selin kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacıdan bugün Selin yarışacak. Selin kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Aralık puanları haberimizde yer alıyor.

100 bin ödüllü ve en iyi yarışmacıların ter döktüğü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hem haftaya hem de seneye nokta konuyor. Son şampiyonun belirleneceği zorlu mücadelede bugün kazanan isim açıklanacak. Ardından da yeni bir yıl için bekleyiş başlayacak. Bugün marifetlerini sergileyecek isim ise Selin olarak belirlendi. Kendisinin performansı merak konusu. Peki, Selin kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Aralık puanları haberimizde yer almaktadır.

Tartışmalar devam edecek

Safiye Emre, Selin, Oğuzhan ve Fatemeh arasındaki rekabette bugün son bölüm ekranlara gelecek. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelenin ardından kimin kazanacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Selin de en önemli adaylardan birisi ve kendisini göstermek amacında. Fakat gelen eleştirilerin dozajı her saniye artacak. Finale de böyle bir bölüm yakışırdı.

Selin kaç puan aldı?

Pazartesiden bu yana süren rekabetin ardından Selin'in bugün mutfağa girdikten sonra kameralar karşısında yapacağı her hareket kaderini belirleyecek. Bunun için de her anını dikkatli kullanmak ve elinin hamaratlığını gösterip rakiplerine hissettirmek zorunda. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Aralık puanları haberimize bölüm sonrasında eklenecektir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.