Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Ekim Cuma kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Ekim Cuma kim birinci oldu?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasını sonlandırıyor. Son yarışmacı ise Yavuzhan. Ardından kazanan isim açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Ekim Cuma kim birinci oldu? İşe detaylar...

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha nokta koyuyor. Hafta başından bu yana devam eden zorlu mücadelenin ardından artık kazanan isim açıklanacak ve 75 bin liralık ödül sahibini bulacak. Her anı keyifli programda kimin ipi göğüsleyeceği de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Ekim Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim yarıştı?

Gündüz kuşağının en çok para kazandıran yarışması olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta Yavuzhan Balcı, Kerim Uygur, Fatemeh Asghari, Sevda Kıraç ve Erengül Cenik yarışarak hünerlerini sergiledi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de eurolu peçete!

Bugün kazananın belli olacağı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Yavuzhan yarışacak. Genç yarışmacı kendine has tavırları ile bir haftadır izleyicilerin karşısındaydı. Ancak bugün kendi günü ve rakiplerini nasıl ağırlayacağı da merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda ödülü kendisinin alacağını ve diğer yarışmacıların sadece peçetede para görebileceğini söyleyerek 200 euro bastırdı. Kerim ise bunu görgüsüzlük olarak değerlendirdi. Fatemeh ise başka bir konu sonrasında haddini aştığını söyledi. Gergin bir final yarışmacıları bekliyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Fenomen yarışma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün açıklanacak sıralamayı seyirciler merakla bekliyor. Herkes birinci olacağına inanıyor ve gözler güzel sunucuya çevrildi. 27 Ekim Zuhal Topal'la Yemektyeiz birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.