Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık Duygu Çıtak'ın puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık Duygu Çıtak'ın puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yılbaşı haftasının ikinci günü başladı. Yarışmacı ise Duygu Çıtak olarak açıklandı. Genç şef kendisine verilen sürede mutfağa girerek birincilik için kolları sıvayacak. Kendisinden beklentiler yüksek. Peki, rakipleri Duygu'ya kaç puan verdi? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık Duygu Çıtak'ın puanları haberimizde.

100 bin liralık ödülüyle yılın son haftasında da heyecanı devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü başlıyor. Dün Süleyman Can'ın açtığı maratonun ardından bugün gözler Duygu Çıtak'a çevrildi. Güzel yarışmacının performansını sergileyeceği ve birincilik için ter dökeceği günde rakiplerine ve Zuhal Topal'a kendisini  beğendirmek zorunda. tercihleri de çok konuşulacak gibi görünüyor. Peki, rakipleri Duygu'ya kaç puan verdi? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık Duygu Çıtak'ın puanları haberimizde.


Kendisi Çorumlu ama...

Bugün 100 bin lirayı evine götürecek performansa imza atmak ve daha önce başardığı birincilğe yeniden ulaşmak isteyen güzel yarıimacı menüsüyle herkesi şaşırttı. Efe uzakdoğu mutfağından seçimlerle masaya gelecek rakibi için; "Sorsanız kendisi Çorumlu ama menü Paris, Londra" yorumunda bulundu. Süleyman ve Özkan'dan da eleştiriler geldi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu kimdir?

Bu hafta adını milyonlara kanıtlayıp 100 bin lirayı evine götürmek isteyen Duygu Çıtak, 2001 yılında doğdu. 21 yaşında. Aslen Çorumludur ve gastronomi bölümü 3. sınıfı öğrencisidir. Özel bir üniversitede eğitim görmektedir. Duygu Çıtak, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yılbaşı yarışmacılarından biri olarak 26 Aralık-30 Aralık haftasında yarışacaktır.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-duygu-citak


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Aralık Salı puanları

Haftanın ikinci bölümünde yarışacak olan Duygu Çıtak 2.5 saatlik sürede hazırlayacağı yemeklerin ardından puanlarını alacak. Dört rakibinin yanı sıra Zuhal Topal'ın vereceği puanlar kaderini belirleyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 27 Aralık Salı günü yarışan Duygu Çıtak'ın puanları haberimize eklenecektir.

Özkan:
Süleyman:
Efe:
Havva:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.