Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mart Seda Silme puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mart Seda Silme puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 344. bölüm ekranlardaki yerini alıyor. Bugünün yarışmacısı ise Seda Silme. Güzel yarışmacının kendi gününde sergileyeceği performans da merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mart Perşembe 344. bölüm Seda Silme puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesi günü Filiz Yıldırım ile başlayan, Gülşah Torukve Oğuzhan Aydın ile devam eden zorlu rekabette bugün yarışacak isim ise Seda Silme olarak açıklandı. Markete gittikten sonra 2.5 saatlik süresi bulunan genç yarışmacının bugün sergileyeceği performans haftanın kader belirleyici noktalarından biri olacak. Herkesin gözü kendisinde ve yapacaklarında. Peki, Seda Silme kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mart 2023 Perşembe puanları haberimizde.


[related-posts id="94926" color="bg-dark"][/related-posts]


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Seda, "Anam babam usuüne puan verecek olsaydım senelerce anneme ve babama puan verirdim" diyerek iddiasını gösterdi. Zuhal Topal'a yaptığı övgü ise Onur tarafından "oynuyor" yorumu ile karşılık buldu. Güzel yarışmacının Instagram hesabı @sedasilme'dir.

  • Eczacı teknisyeni
  • Aslen Ordulu
  • Bekar
  • Annesi ile yaşıyor
  • Hazır cevap biri


 

Seda Silme kaç puan aldı?

23 Mart 2023 Perşembe günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışan Seda Silme, 344. bölümle seyircilerin karşısına çıtı. Filiz, Seda, Onur ve Gülşah'tan alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.