Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2023 Cuma bugünün puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2023 Cuma bugünün puan durumu!
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın sonuna gelindi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2023 Cuma bugünün puan durumu ve kim birinci oldu? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün sona eriyor. Pazartesi günü başlayan ve kendi günlerinde yarışan yarışmacuların amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonun finalinde Hüseyin Kaya mutfağa girecek. Ardından hünerlerini sergileyecek. Kendisine verilen 2.5 saatlik süre sonrasında elde edeceği puanlar final etabının kadeirni belirleyecek. Elinin marifetine güvenen ve beş gündür adından söz ettiren Kaya için herkesa sabırsız. Sevenleri, ailesi ve izleyiciler neler yapacağını merak ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2023 Cuma bugünün puan durumu ve kim birinci oldu? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hüseyin Kaya kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Hüseyin Kaya 27 Nisan 1983 Manisa Turgutlu'da doğdu. 39 yaşında. Boğa burcu olan Kaya,  1.69 metre boyunda ve 63 kilo. Lise mezunu. Şu an bekar. Fotoğrafçılıkla hayatını kazanıyor. Yayınlanan fragmanda yastığı ile gelmesi olay oldu. Zuhal Topal dahi şaşırdı. Her gün yastığını getirip getirmeyeceği de merak konusu haline geldi. Taklit yeteneği de var. Instagram hesabını ise binlerce kişi takip ediyor. @veokaya adresinden siz de takip edebilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2023 Cuma puan durumu

Hüseyin Kaya'nın bugün alacağı puanlar yarışma haftasını direkt olarak etkileyecek. Cuma günkü final öncesinde liderliğe oturmak ve Zuhal Topal'dan tam puan almak isteyen genç yarışmacının menüsü ve elinin lezzeti karnesini belirleyecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Nisan 2023 Cuma puan durumu haberimize eklenecektir.

Hasret Erdoğan: X
Elif Uyanık Gül: X
Mikail Kaplan: X
İlknur Barak: X
Zuhal Topal: X
Toplam puan: X

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.