Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart Gülşah Toruk'un puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart Gülşah Toruk'un puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in dün başlayan yeni haftası bugün devam ediyor. Filiz Yıldırım'ın ilk gündeki performansıyla seyircilerinin çıktığı bölümün ardından bugün gözler Gülşah Toruk'ta olacak. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede önce alışverişe çıkıp ardından da mutfağa girerek elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Gün sonundaki durumu da merakla bekleniyor. Peki, Yemekteyiz Gülşah kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart Salı puanları haberimizde.

Normal şartlar altında 6-10 Şubat tarihleri arasında yayınlanması planlanan ancak asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle yayından kaldırılan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacıları ekrandaki yerini dünden itibaren aldı. Porgranmda iddialarını ortaya koyarak sırayla mutfağa girmelerinin ardından puanlarını alıyorlar. Bugünün yarışmacısı ise Gülşah oldu. Alışverişte malzemelerini alıp ardından da mutfakta da zorlu bir maratona başlayacak olan Toruk'u zor ve stresli anlar bekliyor. Kendisini destekleyen sevenlerinin de beklentisi yüksek. Ayrıca işi hiç holay değil. Rakiplerinin beğeni çıtası yüksek ve hatayı kabul etmiyorlar. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mart Filiz Yıldırım'ın puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah Toruk kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Gülşah, alışveriş esnasında rakiplerinin kendisini susturduğunu ve buna şaşırdığını ifade etti. Bunu herkesin yapamayacağını da ekledi. Mutfağa girdiğinde ise haksızlığın karşısında kendisinden korkulması gerektiğinden bahsetti. Güzel yarışmacı evli. Şarkıcılık yapıyor. Instagram hesabı @gulsahtorukofficial'dır.


gulsah-toruk-1


 

Oğuzhan ve Filiz karşı karşıya

Bu haftanın en çekişmeli tartışmaları Oğuzhan ile Filiz arasınd geçecek gibi görünüyor. Dün ilk günde Filiz'i sert şekilde eleştiren Oğzuhan aynı tutumunu sergiledi. "Devam ederse daha da kötüsünü görecek" ifadelerini kullandı. Filiz ise yaş konusundan giderek "Seni bildiklerini ben unuttum bile" tarzında bir söz kullandı. Diğer yandan Gülşah, yemeğini kendi sofrasıyla kıyaslayan Filiz'e de çıkıştı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülşah kaç puan aldı?

Onur:
Seda:
Oğuzhan:
Filiz:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.