Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mart Filiz Yıldırım'ın puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mart Filiz Yıldırım'ın puanları
TV8'de yayınlanan ve her haftasıyla milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar hamarat yarışmacıların kozlarını paylaşacağı zorlu etabın yeni haftasındaki yarışacak ilk isim Filiz Yıldırım oldu. Beklentileri karşılayarak en iyi yemekleri misafirlerinin önüne çıkarmak isteyen Yıldırım'ın gün sonundaki karnesi de merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mart Filiz Yıldırım'ın puanları haberimizde.

6-10 Şubat Kahramanmaraş depremleri nedeni ile yayınlanacağı haftada televizyondan kaldırılan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacıları bugün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş gün boyunca yarışacakları sürede ellerinden gelenin en iyisini yapmak için kolları sıvayacak isim Filiz Yıldırım oldu. Zaman zaman gerilen ve hatta ağlayan deneyimli ismin gün sonunda rakipleri ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar da merak konusu. Karnesini yüksek tutarak hafta sonundaki finalde avantajlı olmayı arzu eden Yıldırım'ın işi hiç holay değil. Rakiplerinin beğeni çıtası yüksek ve hatayı kabul etmiyorlar. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 20 Mart Filiz Yıldırım'ın puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Filiz, ilk gün mutfağa girerek açılışı yapacak. Ancak işi oldukça zor. Çünkü rakipleri bir hayli zorlu ve eleştiriler bombardıman şeklinde yöneltilecek. Özellikle de Oğuzhan Bey tarafından. Güzel yarışmacı bir ara yarışmadan çekilmek istediğini söyleyip ağladı. Kendisinin Instagram hesabı @netfilizz'dir.


filiz-yildirim


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz'e bombardıman!

Pazartesi günü 341. bölümde yarışacak olan Filiz'in yemeklerine gelen tepkiler herkesi şaşırtacak. Özellikle Seda'nın çorba hakkında; "Aşurenin sulu hali" yorumunda bulundu. Tabak kenarına su sıçraması da diğer bir eleştiri konusu oldu. Yıldırım ise "Kavga etmeye geldiyseniz kavgadan çekinmem" yanıtını verdi. Seda da kararlı duruşunu devam ettirerek; "Anam babam usulüne para versem yıllardır anne babama evde puan verirdim" çıkışında bulundu. Oğuzhan'ın yorumları kadar özür dilediği anlar çok konuşulacak.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kaç puan aldı?

Onur:
Seda:
Oğuzhan:
Gülşah:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.