Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Haziran Cuma kim birinci oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Haziran Cuma kim birinci oldu?
TV8'in fenomen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün sona eriyor. Peki, bu hafta kim kazandı? Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Haziran Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimize.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerim karşısına çıkan Yemekteyiz'de yeni hafta bugğn sona eriyor. Pazartesi gününden bu yana süren rekabette gözler final etabına çevrildi. Beş yarışmacı 50 bin lirayı evine götürebilmek adına gayret gösterecek. Bugün Alev kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak birinciliği alabilmeyi hedefliyor. Diğer yarışmacılar da rakiplerinin kendilerini geçmemesi için vaktini kötü değerlendirmesini bekliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Haziran Cuma kim birinci oldu? Detaylar haberimize.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Alev yarışacak

Dört gün boyunca rakiplerine puanlar veren ve onları yorumlayan Alev bugün savaş boyalarını sürdüğünü ve hazır olduğunu söyledi. Ailesinin desteğini alan Alev, elinin lezzetini ekranlara taşıyarak 50 bin lirayı evine götürmeye çalışacak. Ancak rakiplerinin vereceği puanlar çok yüksek olmayabilir. Diğer yandan Zuhal Topal da puanlarını bugün verecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı?

Bu hafta yarışan isimler arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Bugün ise Alev Çalışkan kendisine verilen sürede malzemeleri ile en güzel yemekleri yapacak. Ardından da puanlarını alacak. Zuhal Topal'ın puanları sonrasında hafta şampiyonu belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.