Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak Perşembe puanları Ceren Evinç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak Perşembe puanları Ceren Evinç
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası dördüncü günde de devam ediyor. Beş yarışmacının pazartesiden bu yana kıran kırana gerçekleşen rekabetinde bugün Ceren Evinç performansıyla yüksek puanlar alarak yarınki finalde 50 bin lirayı kazanmak amacında. 350 çeşit meze bilen yarışmacının puanları da merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak Perşembe puanları haberimizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in dördüncü bölümü bugün televizyondaki yerini alıyor. Beş gün boyunca devam eden rekabetin yenisinde bugün gözler Ceren Evinç'in üzerinde olacak. Deneyimli yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birincilik için rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Her anı eğlence, lezzet ve bir o kadar da gerginliğe aday programı izlemek isteyenler de alacağı puanı merak ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak Perşembe Ceren Evinç'in puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ceren Evinç kimdir?

16-20 Ocak tarihlerinde yayınlanan 311-315. bölümlerde yarışacak olan Ceren, 350-400 çeşit meze bildiğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Birçok izleyici bu konudaki marifetini görmek istediğini söyledi. Diğer yandan dobra ve açık sözlülüğü ile birçok kez tartışmanın içinde kendini bulabilir. Zira Funda Hanım ile birlikte bunu fragmanda yaşıyor. Yemek yaparken de "Ben bunu anladım. Sırasını savan artistleşiyor" sözleriyle rakiplerine göndermede bulundu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

  • 3 yıldır Bodrum ilinde yaşıyor
  • Bir dönem İstanbul’da yaşadı
  • Aslen Ankaralı
  • Bekar
  • 300 çeşit meze yapıyor
  • Bodrumda balık restoranında çalışıyor
  • Mesleği aşçı
  • İtalyan mutfağı ile ilgileniyor
  • Kendisine güveni tam


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Ocak 2023 Perşembe Ceren Evinç puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan tecrübeli yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Çiğdem:
İbrahim:
İlker:
Funda:
Zuhal Topal:
Toplam:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.