Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2023 Çarşamba puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2023 Çarşamba puanları
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Elif Uyanık Gül yarışıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2023 Çarşamba puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yeni yarışmacısı Elif Uyanık Gül, yeni bölümde mutfakta yeteneklerini sergiliyor. Programda diğer yarışmacılarla birlikte yemek sunma ve yarşma yarışına katılan Elif Uyanık Gül, lezzetli yemekleriyle Zuhal Topal ve rakiplerinin beğenisini bekliyor.

Elif Uyanık Gül, yarışmada elde etmesini beklediği yüksek puanlar ve özenli sunumlarıyla günü tamamlamayı hedefliyor. Aynı zamanda diğer yarışmacılarla iyi bir iletişim kurarak, puanlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı, yarışmacıların lezzetli yemekleriyle birlikte keyifli anları da ekranlara taşıyor. Programın yeni yarışmacısı Elif Uyanık Gül'ün performansı ise izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, Elif Uyanık Gül kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2023 Çarşamba bugünün puanları haberimizde yer alıyor.


zuhal-topal-la-yemekteyiz-elif


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Nisan 2023 Çarşamba puanları

Bugün yayınlanacak yeni bölümle birlikte milyonların karşısına çıkacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni gününde yarışacak Elif Uyanık Gül oldukça iddialı. Ancak rakipleri kendisini eleştirmek için fırsat kolluyor. Özellikle tatlıdaki yorumlar belirleyici rol oynayabilir. Hasret Erdoğan'ın puanları aşağıda yer almaktadır.

Mikail Kaplan: X
Hasret Erdoğan: X
İlknur Barak: X
Hüseyin Kaya: X
Zuhal Topal: X

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.