Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Aralık puanları! Şahin kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Aralık puanları! Şahin kaç puan aldı?
TV 8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz 'de yeni gün başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu maratonda bugün Şahin birincilik için kolları sıvayacak. Peki, Şahin kaç puan aldı? Detaylar..

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 502'inci kez seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını ortaya koyduğu programda gözler bugün Şahin'e çevrilecek. Genç isim önce alışverişe çıkacak ardından mutfakta hünerlerini sergileyerek en yüksek puanı almaya çalışacak. Kendisinin gün sonundaki durumu da merak ediliyor. Peki, Şahin kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Aralık puanları haberimizde yer almaktadır.

Ayran yerine süt!

Bugün yeni bölümüyle yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de dört rakibine karşı mücadeleye başlayacak Şahin için süre başladıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Çünkü en iyisini yapmak ve adını zirveye yazdırmak zorunda. Yemekleriyle isminden söz ettirmeyi hedefleyen başarılı yarışmacı ayran yerine süt verince olanlar oldu. Büyük tepki gören Şahin, Şükrü'ye "Siz 28 yıllık tecrübenizi yansıtamadınız" çıkışında bulundu.

Şahin kaç puan aldı?

Kendisine tanınan zaman diliminde birincilik için yarışacak Şahin'in gün sonundaki sıralamada nerede olacağı merak konusu. Önce dün yarışan Şükrü'yü ardından da kendisinden sonra mutfağa girecek rakiplerini geçmek isteyen genç yarışmacının alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.