Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Aralık Pazartesi Puanları [Derya Köksal Gökmen kaç puan aldı?]

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Aralık Pazartesi Puanları [Derya Köksal Gökmen kaç puan aldı?]
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Villada amansız rekabete girişecek 5 yarışmacının kolları sıvayacağı yeni maratonda mutfakta hünerlerini sergileyecek ilk isim Dilek Köksal Gökmen oldu. Güzel yarışmacının yayınlanan fragman sonrasındaki performansı merak konusu. Peki, Derya Köksal Gökmen kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Aralık Pazartesi Puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün 57'inci haftasına başlıyor. Beş yarışmacının villa mutfağında hünerlerini sergileyecekleri programda bugün ilk isim olarak Derya Köksal Gökmen kolları sıvayacak. Ardından da süresi başlayacak. Alışveriş süreci bittikten sonrada yemekleri için ocağın altını yakacak. Serkan, Rezan, Esra ve Sevim de puanlarını verecek. Peki, Derya Köksal Gökmen kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 19 Aralık Pazartesi Puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Derya Köksal Gökmen, pazartesi günü açılışı yapacak. İlk gün performansıyla da villada puanlarını alacak Derya, rakiplerine karşı verdiği cevaplarla da çok konuşulacak. Kendisi sosyal medyada 25 binden fazla kişi tarafından takip edilen hesabında paylaşımlarda bulunuyor. Yemekleri ve sunumlarıyla her geçen gün daha da fazla kişiye ulaşıyor. Pişir de Görelim'de Eyüpcan'ı geride bırakarak programa katıldı. Instagram hesabı @deryasultan_sunumuyla'dır. 47 yaşında olan Derya aslen Ordu Perşembeli. 28 senelik evli. Eşi Bolulu ve Acıbadem İnşaat'ta müteahhlik yapıyor. 27 ve 23 yoşlarında olmak üzere 2 erkek çocuk annesi.  Oğullarından biri müteahhit diğeri doktor. Pastacılık, ev yemekleri, yöresel mutfak, Osmanlı mutfağı ve ahçı çırağı olarak dersler aldı. Instagram hesabında ziyaretçilerin maddi anlamda sıkıntıya girmeden yemeklerini yapabileceği malzemeleri kullanarak tariflerini paylaşıyor. Bunun yanında yemeklerin püf noktaları hakkında bilgi veriyor. Sporuna dikakt eden, bakımını ihmal etmeyen ve sağlıklı beslenmeyi süreklilik edinen Derya yaşını da pek göstermiyor. 15 Temmuz 1974 tarihinde doğan güzel yarışmacı yengeç burcu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya kimdir? Derya Köksal Gökmen Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya'nın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 50 bin liranın sahibi olmak isteyen Derya'nın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen tecrübeli yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Serkan X
Rezan X
Esra X
Sevim X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esma Ateş fotoğrafları

zuhal topal'la yemekteyiz İsmet Tiryaki
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz Serap

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.