Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak Çarşamba puanları Çiğdem Yıldız

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak Çarşamba puanları Çiğdem Yıldız
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta rotası geldi çattı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının rekabetine devam ettiği programda bugün mutfağa girecek isim belirlendi. Buna göre Çiğdem Yıldız, rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek. Kendisinin performansı da merak konusu ve bir an önce izlenerek öğrenilmek isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak Çarşamba Çiğdem Yıldız'ın puanları haberimizde.

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü bugün televizyondaki yerini alıyor. Beş gün boyunca devam eden rekabetin üçüncüsünde bguün gözler Çiğdem Yıldız'ın üzerinde olacak. Güzel yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birincilik için rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Her anı eğlence, lezzet ve bir o kadar da gerginliğe aday programı izlemek isteyenler de alacağı puanı merak ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak Çarşamba Çiğdem Yıldız'ın puanları haberimizde.


 

Çiğdem Yıldız kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 311-315. bölümlerinde izleyicilerin seyredeceği Çiğdem Yıldız, özel bir mutfak okulundan profesyonel aşçılık eğitimi aldı ve şu an gastronomi yüksek lisans yaparak tezini yazıyor. 20 senelik mutfak geçmişi var. Kendisini mükemmeliyetçi ve dobra biri olarak tanımlıyor. Sözünü asla esirgemeyen biri. Pankreas kanserini de yendi ve enerjik olduğunu, hayata tutunduğunu söylüyor. 36 yaşındaki Çiğdem, bir çocuk annesi. Aslan adında bir oğlu var. Instagram hesabı @chef_cigdemkaya'dır.
 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem daha önce hangi yarışmaya katıldı?

Yeteneklerini milyonlar önünde ispat etmek için kolları sıvayacak ve ardından da mutfağa girecek olan Çiğdem Yıldız, daha önce FOX TV'de yayınlanan The Taste Türkiye'de yarışmıştı.

the_taste_turkiye_cigdem_kaya_kimdir_kac_yasinda_nereli_ve_meslegi_h18302_a3db6


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak 2023 Çarşamba Çiğdem Kaya puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan tecrübeli yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Ceren:
İbrahim:
İlker:
Funda:
Zuhal Topal:
Toplam:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.