Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mayıs puanları! Erman kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mayıs puanları! Erman kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final öncesi son bölüm ekranlara geliyor. Milyonların televizyon başına kilitleneceği günde Erman yarışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mayıs puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin ilgisini her geçen gün artırarak yayın hayatına devam eden Yemekteyiz, haftanın finali öncesindeki son bölüme merhaba diyor. Pazartesiden bu yana devam eden amansız rekabetin ardından dördüncü gün geldi ve yarışacak isim belli oldu. Dün Semra Dinçler yarışmıştı bugün sıra Erman'ın. Genç yarışmacı kendisine verilen süre dahilinde elinden geleni yaparak birincilik için hamaratlığını gösterecek. Diğer yandan rakipleri ve Zuhal Topal'ın vereceği puanlar da kaderini belirleyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 18 Mayıs Perşembe günü yarışan Erman kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de sinirler gerildi!

Bugün yayınlanacak olan 384. bölümde tüm yarışmacılar adeta elektrik yüklü gibiydi. Söz kime geldiyse ortam gerildi. Özellikle Yasemin ve Semra arasındaki tartışma çok konuşulacak. Semra, Yasemin'e "Kahvehanede gibi oturuyorsunuz" dedi. Bunun üzerine Yasemin de "Benim en azından oturuşum böyle. Sizin konuşmanız kahvehane ağzı" ifadelerini kullandı. Ayrıca Semra kendisine çiçek getiren Erman'a sinirini devam ettirdi. Yasemin de Davut'a "Suç sizin gibilere insan gibi gelende" çıkışında bulundu.


Semra kaç puan aldı?

Bugün rakipleri Yasemin, Neslihan, Semra ve Davut'a karşı mücadele edecek Erman'ın alacağı puanlar hafta sonundaki finalde kaderini belirleyecek. Bunun için de ellerini hızlı çalıştırması ve lezzet konusunda da ayarını tutturması gerekiyor. Erman'ın aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

Yasemin:
Neslihan:
Semra:
Davut:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.