Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Ekim puanları! Sema kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Ekim puanları! Sema kaç puan aldı?
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Sema olarak açıklandı. Peki, Sema kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Ekim puanları haberimizde yer almaktadır.

TV8'de yayınlanan bölümleriyle her geçen gün daha fazla kişi tarafından seyredilmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının performansıyla birincilik mücadelesi verdiği programda yarışacak isimler arasında Sema da bulunuyor. Haftayı iyi bir şekilde açmak ve alacağı puanlarla da zirveye oturmak isteyen Sema'nın yemekleri de merak konusu. Herkes kendisinin neler yapacağını sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Sema kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Ekim puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan başlıyor

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yeni yarışmacılar yerlerini alacak. Sema'nın yanı sıra Yeliz, Neval, Yusuf ve Fikret 75 bin lirayı evine götürebilmek adına savaşacak. Beş isim de adını milyonlara kanıtlamak amacında.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Sema kaç puan aldı?

Bugün kendisine verilen sürede birincilik için yarışacak olan Sema'nın deneyiminin ne kadar mutfağa yansıyacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Kendisine çok güveniyor ve birincilikle programdan ayrılacağından emin. Kendisinin puanları haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.