Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Nisan puanları! Zeynep kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Nisan puanları! Zeynep kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 356. bölümünde bugün Zeynep Çıtak yarışacak. Başarılı olabilmek adına mutfağa girecek Çıtak'ın performansı merak konusu. Peki, Zeynep kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Nisan puanları haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ilk gün nefes kesecek. Yeni yarışmacıların açıklanacağı günde birbirinden iddialı isimler 50 bin lira mücadelesi verebilmek adına mutfağa girecek ve diğer bölümlerde ise yorum yaparak puan verecek. Haftanın açılışıını ise Zeynep gerçekleştirecek. Deneyimli yarışmacının performansını merak edenler gün sonunda da puanlarını öğrenmek istiyor. Peki, Zeynep kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Nisan puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çıtak kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 72'inci hafta yarışmacılarından biri olan Zeynep Çıtak ilk gün rakipleri ve Zuhal Topal'ın önünde sınav verecelk. Kendisi 4 çocuk annesi. Pratik tarifler, yöresel lezzetler ve ara öpünler paylaştığı bir hesabı var. Anıl Toptaş ile girdiği tartışmada söyledikleri genç rakibini güldürdü. Instagram hesabı @4_kiz_1_anne'dir.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep kaç puan aldı?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Zeynep, bir hayli zor anlar yaşayacak. Bunun için hızlı ve praitk olmak zorunda. Ayrıca el lezzetini de ayrlamalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep'in aldığı puanlar aşağıda bulunmaktadır;

[related-posts id="96481" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="89308" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]

Anıl:
Harun:
Sevim:
Dilber:
Zuhal Topal:


 

'Kendini göstermek isteyen masanın etrafında dönsün'

Bugün programın ilk yarışmacısı olarak kolları sıvayacak olan Zeynep, verdiği cevaplarla fragmandan itibaren dikkat çekmeyi başardı. Özellikle mutfağının görülmek istendiği sırada Dilber'e "Kendini göstermek isteyen masanın etrafında dönsün" demesi herkesi güldürdü. Diğer yandan Anıl ile yaşadığı kilo tartışması ve yemek konusundaki atışma da renkli anlara sahne oldu. Hepsi ve daha fazlası Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.