Zuhal Topal'la Sofrada Nasıl Başvuru Yapılır? Zuhal Topal'la Sofrada Başvuru Formu

Zuhal Topal'la Sofrada Nasıl Başvuru Yapılır? Zuhal Topal'la Sofrada Başvuru Formu
Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni sezonu başlıyor. Birbirinden ilginç gelinlerin ve kayınvalidelerin yarıştığı programa siz de dahil olabilir ve 15 bin lira için mücadele verebilirsiniz. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada'ya nasıl başvuru yapılır? Zuhal Topal'la Sofrada başvuru formu haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlandığı her bölümle nefes kesen Zuhal Topal'la Sofrada'da yeni bir sezon daba başlıyor. 400 bölümü geride bırakan ve 500'e doğru giden programda yeni gelinler ve kayınvalideler her hafta 15 bin lira için yarışacak. Kıyasıya rekabetin hiç bitmeyeceği, eğlencenik eksilmeyeceği ve gerginliklerin de sürekli yaşanacağı programa sizller de katılabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken başvuru formunu doldurmak ya da gereken belgeleri yapım ekibine göndermek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada'ya nasıl başvuru yapılır? Zuhal Topal'la Sofrada başvuru formu haberimizde yer alıyor.
 


Zuhal Topal'la Sofrada Başvuru Formu

Programa katılmanız için en önemli konu size yöneltilen sorulara doğru ve net cevaplar vermektedir. Bunun için Zuhal Topal'la Sofrada Başvuru Formu içerisinde yer alan sorulara kesinlikle doğru yanıtlar yazmalısınız. Aksi takdirde yarışmaya hakkını kaybetme riskiniz bulunmaktadır. Diğer yandan her form dolduranın da katılması garanti değildir. Bunları göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Forma buradan ulaşabilirsiniz -> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLoPVtUNZK_Ykmkbo5jbBqLiyNqs0Rbw0fUxeJ3zNLSsepyw/viewform

Diğer yandan FOX TV resmi web sitesi www.fox.com.tr'den de gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuruda sorulan sorular
Adınız Soyadınız:
Doğum Yılınız:
Doğum yeriniz:
Medeni durumunuz:
İlgi alanlarınız:
Yaptığınız en güzel yemek:
Cep telefonu numaranız: *
Ev adresiniz:
Yaşadığınız şehir: *
Kayınvalidenizin Adı Soyadı:
Kayınvalidenizin doğum yılı:
Kayınvalidenizin cep telefonu: *
Kayınvalidenizle en çok hangi konuda görüş ayrılığı yaşarsanız?
Kazanırsanız büyük ödülü nasıl harcamayı düşünüyorsunuz?
Başvurduğunuz ve katıldığınız başka bir program var mı? Varsa neler?
 


Zuhal Topal'la Sofrada Whatsapp Başvuru

Yarışmaya katılmanın bir diğer yolu da Whatsapp'tır. Artık milyonlarca kişinin kullandığı bu uygulama üzerinden de başvurularınızı yollayabilirsiniz. Kayınvalidenizle çekeceğiniz bir video ile birlikte tüm biglilerinizi aktarabilirsiniz. Zuhal Topal'la Sofrada Whatsapp Başvuru Numarası 0 543 743 0 743'tür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.