Yaratılan dizisi ne zaman yayınlanacak, Netflix’te var mı, konusu ne, kimler oynuyor, nasıl izlenir?

İddialı kadrosu ve ilginç konusu ile dikkat çeken Yaratılan dizisine dair tüm detaylar netleşmeye başladı. İşte Yaratılan dizisinin yayın tarihi ve yayınlanacağı platform…

Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez’in yer aldığı yönetmen koltuğunda ise Çağan Irmak’ın oturduğu Yaratılan dizisi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yapımın yayın tarihi ve diziseverlerle paylaşılırken Yaratılan’ın ilk fragmanı de izleyicinin beğenisine sunuldu. Peki Yaratılan dizisinin konusu ne, kimler oynuyor, ne zaman, nerede yayınlanacak?

Yaratılan dizisi nasıl izlenir, Netflix’te var mı?

Geniş kadrosu ve iddialı senaryosu ile göze çarpan Yaratılan dizisi, online dizi ve film izleme platformu Netflix’te yayınlanacak. Netflix Türkiye tarafından bugün ilk fragmanı yayınlanan dizinin yayın tarihi de belli oldu.

whatsapp-image-2023-09-07-at-10-z079-jpg.webp

Yaratılan dizisi ne zaman yayınlanacak, nereden izlenir?

Netflix’te yayınlanacağı belli olan Yaratılan dizisi izleyici ile buluşmak için gün saymaya başladı. İddialı yapımın yayın tarihinin ise 20 Ekim 2023 Cuma günü olduğu açıklandı.

Yaratılan dizisi oyuncu kadrosu

20 Ekim Cuma günü Netflix’te diziseverlerle buluşacak olan Yaratılan dizisinin başrollerinde ünlü aktörler Erkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez yer alıyor. Yapımın diğer oyuncuları arasında ise; Bülent Şakrak, Devrim Yakut, Şifanur Gül, Engin Benli, Şehsuvar Aktaş, Sema Çeyrekbaşı, Durul Bazan, Ekremcan Arslandağ, Macit Koper, Şennur Nogaylar ve Ümmü Putgül yer alıyor.

whatsapp-image-2023-09-07-at-10-woju-jpg.webp

Yaratılan dizisi künye

Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak’ın oturduğu Yaratılan dizisinin yapımcılığını O3 Medya üstleniyor.

Yaratılan dizisi kaç bölüm?

Dünyaca ünlü Frankenstein romanından esinlenilerek hayata geçirilen Yaratılan isimli yapım dizi olarak ekranlara gelecek ve 8 bölümden oluşacak.

whatsapp-image-2023-09-07-at-10-dsih-jpg.webp

Yaratılan dizisi konusu ne?

Netflix Türkiye tarafından, “Hepimizde bir can, içimizde uyuyan bir canavar. Ya o canavarı uyandırırsan?” sözleri ile tanıtılan filmde; maceracı, asi ve heyecanlı genç bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın en büyük dileği çok iyi bir hekim olmak ve tıbbın çare bulamadığı birçok salgını tedavi etmektir. Fakat Ziya, bu yolda ölümü bile tersine çevirmeyi deneyecek…

Yaratılan dizisi gerçek mi?

Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde Yaratılan, insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor. Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

yaradilan-2-1024x582.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.