Yalı Çapkını Nükhet kimdir? Nükhet'in gerçek adı ne?

Yalı Çapkını Nükhet kimdir? Nükhet'in gerçek adı ne?
STAR TV'de yayınlanan Yalı Çapkını, her hafta izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ederken yeni sezon da kısa süre içinde başlayacak. Yeni dönemde ise kadroya Nükhet karakteri katıldı ve kendisi hakkındaki bilgiler merak konusu. İşte detaylar...

Kısa sürede yakaladığı başarıyla adından söz ettiren ve geniş kitlelere hitap etmeyi sürdüren Yalı Çapkını, yeni sezonuyla televizyondaki yerini alacak. Güçlü kadrosuna yaptığı takviyelerle de yeni döneme hazırlanan yapımda gözler usta bir isme daha çevrildi. Halit Ağa'nın kızını canlandıracak oyuncu binlerce kişi tarafından merakla araştırılıp öğrenilmek isteniyor. Peki, Yalı Çapkını Nükhet kimdir? Nükhet'in gerçek adı ne? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

binnur-kaya-kimdir-binnur-kaya-nereli-binnur-kaya-ne-is-yapiyor-binnur-kaya-kac-yasinda-binnu.webp

Yalı Çapkını Nükhet kimdir?

STAR TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Yalı Çapkını'nda 2. sezon kadroya dahil edilecek olan Nükhet, Halis Ağa'nın kızıdır. Yalıdaki hikayesi de merakla bekleniyor.

rolu-belli-oldu-binnur-kaya-yali-capkininda-nukheti-canlandiracak-1694076759.webp

Yalı Çapkını Nükhet'in gerçek adı nedir?

Bu sezondan itibaren Halis Ağa'nın kızı olarak dizide yer alacak Nükhet'in gerçek adı da merak konusudur. Usta oyuncu Binnur Kaya, Nükhet karakterine hayat verecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.