Yalı Çapkını Ferit’e yakışıklı rakip! Baran Bölükbaşı kim? 

Yalı Çapkını Ferit’e yakışıklı rakip! Baran Bölükbaşı kim? 
Yalı Çapkını’nda büyük sürpriz! Ferit karakterine yakışıklı bir rakip geliyor. Tarık karakteri ile diziye giriş yapacak oyuncu kim?

Hüsamettin Ozan Aslan - Türk televizyonlarının en çok seyredilen dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını’na yeni bir karakter katılıyor. 

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Şantırcıoğlu, Şerif Sezer, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ gibi ünlü oyuncuların rol aldığı dizide Ferit karakterine rakip olacak yeni bir karaktere yer verilecek. Cuma akşamlarının rekortmen yapımında Tarık karakterine hayat vermeye hazırlanan ünlü oyuncunun kim olduğu da dizinin hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. İşte Yalı Çapkını’nın yeni yakışıklısı…  

Yalı Çapkını yeni oyuncu kim?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Suna’ya talip olan Saffet karakterinin kardeşi Tarık rolü ile yeni bir oyuncu dahil oluyor. Genç aktör Baran Bölükbaşı’nın hayat vereceği karakterin, Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran’a olan hayranlığının Ferit’i kızdırması bekleniyor. 

Dizinin hayranları ise Ferit ile Tarık karakteri arasında yaşanacak gerilimi şimdiden büyük merakla bekliyor. 

Baran Bölükbaşı kim?

Yalı Çapkını dizisinde Tarık karakterini canlandıracağının açıklanmasının ardından “Baran Bölükbaşı kim?”, “Baran Bölükbaşı kaç yaşında?” gibi soruların yanıtları da büyük merak konusu oldu.  Pek çok farklı dizide rol alan Baran Bölükbaşı'nın, Yalı Çapkını dizisinde göstereceği performans merak ediliyor.

1 Mayıs 1994 tarihinde doğan Baran Bölükbaşı, boğa burcu. Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde tamamlayan 28 yaşındaki oyuncu, kariyerine 2017 yılında oynadığı Adı Efsane dizisi ile başladı. Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi ve Antalya Replik Sanat Okulları gibi kurumlarda da oyunculuk eğitim alan donanımlı aktör; Sevdanın Bahçesi, Servet, Vuslat ve Öğrenci Evi gibi yapımlarda rol aldı. Son olarak Emre karakterine hayat verdiği Son Nefesime Kadar dizisinde boy gösteren yakışıklı oyuncu Yalı Çapkını dizisindeki Tarık rolü ile kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.