Yalı Çapkını 30. bölüm fragmanı | Bu hafta neler olacak?

Yalı Çapkını 30. bölüm fragmanı | Bu hafta neler olacak?
STAR TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını her hafta yayınlanamya devam ediyor. Yalı Çapkını 30. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan STAR TV'de yayınlanan Yalı Çapkını her hafta reyting zirvesine oynamaya devam ediyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar herkesi heyecanlandırıyor ve cuma günü iple çekiliyor. Peki bu hafta neler olacak?  Yalı Çapkını 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.



Yalı Çapkını oyuncu kadrosu

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer


 

Yalı Çapkını 30. bölüm özeti ve fragmanı

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında Tarık Seyran'ı alır giderken, "Sana tüm bu yaşadıklarını unutturacam. Mutluluktan aklın çıkacak." dedi. Seyran'ı belinden kavrayan Tarık'ı gören Ferit, "Lan senin o elini..." diyerek yumruk attı. Seyran'ın, "Bütün doğmuş ve doğacak olan haklarımdan feragat ettim" dediği anlarda Kazım, "Sen kimin parasını kime veriyorsun, köpek" diyerek Seyran'ı yine dövdü. Ferit, Tarık ve Seyran'ı otoparkta yakaladı. "Ben elimden geleni yaptım. Bundan sonra olacaklardan sorumlu değilim. Bu otoparkı unutturmayacağım sana" diyerk Seyran'ı gözdağı verdi.


[youtube-video]https://www.youtube.com/watch?v=kH3-p0-zo6c[/youtube-video]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.