Vermem Seni Ellere oyuncu kadrosu ve karakterleri

Vermem Seni Ellere oyuncu kadrosu ve karakterleri
Vermem Seni Elele Haziran 2023'te yaz dizisi olarak yayınlanacak. Karadeniz'de çekimlerine başlanacak olan Vermem Seni Ellere dizisinin yönetmenliğini Ali Balcı üstleniyor.

Berrin Yeşiltepe - ATV ekranlarının yaz dizisi 'Sana El Vermem'in oyuncu kadrosu belli oldu. Sana El Vermem kadrosuna Emre Bey, Buse Meral, Goncagül Sunar, Bülent Alkış, Filiz Ahmet ve Fatih Al katılıyor. AKN filme çekilecek.

Vermem Seni Ellere oyuncu kadrosu

Emre Bey (Mehmet)

emre-bey.jpg

Haziran ayında gösterime girmeye hazırlanan Vermem Seni Elele'nin kadrosunda başrolü oynayan Emre Bey, 9 Mayıs 1997'de İstanbul'da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra oyunculuğa olan ilgisi ile tanınan yakışıklı oyuncu, oyunculuk eğitimini Craft Oyunculuk Atölyesi'nde Devrim Yalçın'dan almıştır. 178 cm boyunda ve 75 kilo olan oyuncu son olarak Balkan Ninnileri dizisi ile izleyenleri büyülemişti. Emre Bey Elimi Bırakma ve Adı Efsane gibi filmlerde rol almıştır.

Buse Meral (Zeliş)

buse-meral.jpg

Vermem Seni Elele dizisinin oyuncularından Buse Meral, 25 Temmuz 1999 İstanbul doğumludur. Müsidat Gesen Sanat Merkezi'nde drama ve oyunculuk dersleri aldı. Buse Meral 167 cm boyunda ve 52 kg ağırlığındadır. Son olarak 'Ellerimi Tut' dizisinde rol alan Buse Meral ilk oyunculuk deneyimini 2018 yılında 'Ege Hamsisi' dizisi ile almıştır. Diğer diziler arasında 'Ege Hamsisi', 'Bizim Hikae', 'Erimi Bırakma' ve 'Desting Bousse Meral' yer alıyor. Buse Meral'in sevgilisi yok. Buse Meral Vermem, Senni Erele dizisinde Zelis rolüne hayat verecek olan Emre Bey ile ilk kez başrolde olacak.

İlayda Ildır (Hande)

ilayda-ildir.webp

Bana Seni Ellere Verme filminin oyuncularından Iraida İldur, 10 Şubat 1996 İstanbul doğumludur. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Fakültesi mezunu olan oyuncu 167 cm boyunda ve 54 kilodur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yıında Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile yaşayan İlayda Ildır Sefirin Kızı, Söz, Savaşçı gibi yapımlarda rol almıştır.

Goncagül Sunar

Son olarak Benim Tatlı Yalanım ve Mükemmel Eşleşme dizilerinde rol alan Goncagül Sunar, Vermem Seni Ellere dizisinin kadrosuna katılacak. Goncagül Sunar, 17 Eylül 1970 İstanbul doğumludur ve 53 yaşındadır. Mahallenin Muhtarları dizisi ile tanınan Goncagül Sunar Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Umutsuz Ev Kadınları, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Hayat Şarkısı gibi bir çok dizi de yer almıştır.

Bülent Alkış

Son dönemde Tozlu Yaka, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde yer alan Bülent Alkış 25 Temmuz 1974 İzmir doğumludur ve 49 yaşındadır. 9 Eylül Üniversitesinde oyunculuk eğitimi alan Bülent Alkış 4N1K, İsimsizler ve Son Nefesime Kadar dizilerinde de yer almıştır. Bülent Alkış 186 cm boyunda ve 80 kilo ağrılığındadır. Bülent Alkış evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

Fatih Al (Şakir)

fatih-al.webp

Fatih Al, Vermem Seni Elele'de de forma giyecek. Son olarak Kırmızı Kamyon dizisinde Yavuz karakteri ile karşımıza çıkan Fatih Al, özellikle Kanatsız Kuşlar dizisinde çok sevilmiştir. 12 Eylül 1976'da Ankara'da doğdu ve Fatih Ankara Üniversitesi Drama Fakültesi'nden mezun oldu. Oyunculuğa 'Fatih Al Sihilli Mama' dizisi ile başlayan ve 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde hayat verdiği Matrakchu Nassou karakteri ile tanınan Fatih Al, son olarak 'Kanatsız Kuşlar' dizisinde nefes aldım. Muzaffer karakterine hayat.

Filiz Ahmet (Peri)

filiz-ahmet.webp

15 Nisan 1981 de dünyaya gelen güzel oyuncu Filiz Ahmet Vermem Seni Ellere oyuncularından biri olacak. Son olarak Balkan Ninnisi ve Hekimoğlu dizilerinde başarı ile yer alan Filiz Ahmet 42 yaşındadır. 57 kilodur ve 165 cm boyunda olan Filiz Ahmet Vermem Seni Ellere oyuncu kadrosunda farklı bir rol ile izleyicisi karşısında olacak.

Cihat Tamer (İdris)

cihat-tamer.jpg

Son zamanlarda Kraliçe dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan usta oyuncu Cihat Tamer 2022’ye de İyilik dizisi ile damga vurmuştu. Cihat Tamer 24 şubat 1943 de İstanbul da dünyaya gelmiştir ve 80 yaşındadır ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi mezun olmuştur.

Burak Can

burak-can.webp

21 Aralık 1996 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu Burak Can İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Gönül Ferman Dinlemiyor dizisi ile yaşayan Burak Can daha önce Yılanların Öcü, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Mevlana, Keşif gibi yapımlarda rol almıştır.

Sina Özer

sina-ozer.webp

4N1K yapımında canlandırdığı çapkın Gökhan karakteri ile tanınan oyuncu 24 Ağustos 1995 İstanbul doğumludur. İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümünden mezun olmuştur. Aynı zamanda sosyal medyada Influencerlık yapan Sina Özer daha önce 4N1K yapımlarında ve Hekimoğlu dizisinde rol almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.