"Uğurcan iyi bir Galatasaraylı" diyen Nevzat Dindar kimdir?

"Uğurcan iyi bir Galatasaraylı" diyen Nevzat Dindar kimdir?
Türk spor medyasında zaman zaman açıklamalarıyla dikkat çeken ve son olarak Fenerbahçe hakkındaki yorumları sonrasında A Spor'dan gönderilen Nevzat Dindar, bugün de Uğurcan Çakır'ın iyi bir Galatasaraylı olduğunu öne sürdü. Peki Nevzat Dindar kimdir?

Galatasaray'ı takip eden basın mensupları arasında bulunan ve şu an bir Youtube kanalında yorumlarına devam eden Nevzat Dindar, zaman zaman çok konuşulacak ifadeler kullanmayı sürdürüyor. Aynı zamanda GS TV'de de yorumculuk yapan Dindar, 343 Digital'deki bir programda Uğurcan hakkındaki sözlerle dikkat çekti. Milli file bekçisinin iyi bir Galatasaraylı olduğunu söylemesinin ardından kendisi hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Nevzat Dindar kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Trabzonsporlulardan tepki

Nevzat Dindar'ın bu sözlerinin ardından Trabzonspor taraftarlarından tepkiler yükseldi. Bordo mavililer, Uğurcan Çakır hakkındaki ifadelerine ve açıklamalarına son vermesi gerektiğini söyleyerek çok sayıda mesaj gönderdi.

ugurcan-nevzat3.jpg

ugurcan-nevzat.jpg

ugurcan-nevzat2.jpg

"İyi bir Galatasaraylı" sözü çürütüldü

Trabzonspor taraftarları, Nevzat Dindar'ın, "Uğurcan iyi bir Galatasaraylı" sözünden sonra milli kalecinin bordo mavili forma ile çekilen fotoğraflarını paylaşıp kendisini etiketleyerek yanıt vermesini istedi. Çakır da son yaptığı açıklamada; "Galatasaray veya Avrupa. Yönetimimiz ne derse odur. Trabzonsporluyum, burası benim evim. Kulübümün menfaatini düşünüyorum." demişti.

614e3e1e86b2444158253cc7.webp

Nevzat Dindar kimdir?

Söz konusu gelişmelerin ardından Nevzat Dindar günün en çok aranan isimlerinden biri oldu. Nevzat Dindar, aslen Bingöllüdür. Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. Medyadaki kariyeri, Cumhuriyet Gazetesi'nde başladı. Burada staj yaptığı dönemde ilk tecrübesini yaşamıştır. Ardından da Galatasaray muhabirliği görevini üstlenmiştir. 2008'deki adresi ise Milliyet olmuştur. 2019'dan 2023 yılına kadar da A Spor'da muhabirlik ve yorumculuk yapmıştır. Kısa süre önce Fenerbahçe'nin istediği yıldızlar konusunda yaptığı yorumların ardından görevine son verilmiştir. Şu anda Youtube kanalında yorumculuk yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.