Üç Kız Kardeş’te şok veda! Hangi oyuncu diziden ayrılıyor?

Üç Kız Kardeş’te şok veda! Hangi oyuncu diziden ayrılıyor?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Diziye hangi ünlü oyuncu veda etti?

Necdet Oktay Apaydın - Salı akşamları yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen Üç Kız Kardeş dizisinde ilginç bir gelişme yaşandı. Hangi oyuncu diziden ayrılıyor?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin son bölümü beklenmedik bir vedaya sahne olacak. 

Üç Kız Kardeş’e kim veda ediyor?

Süreç Film tarafından hayata geçirilen ve Kanal D ekranlarında her salı akşamı izleyici ile buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde “Mesut” karakterinin hikayesinde sona gelindi. Mesut rolüne hayat veren genç oyuncu Demircan Kaçel’in diziden ayrılacağı açıklandı. 

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan diziye 45. bölümde veda etmeye hazırlanan Kaçel, farklı yapımlarla izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Genç aktörün diziden ayrılacağını öğrenen Üç Kız Kardeş hayranları, Kaçel'in yeni projelerini de merak etmeye başladı. İşte Demircan Kaçel'in Üç Kız Kardeş'ten sonra rol alacağı yapım...

Demircan Kaçel, Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezonlarında önemli bir rol üstleniyor. Ofisboy Yusuf karakteri ile beğeni kazanan oyuncunun hikayedeki rolünün giderek arttığı biliniyor. Kuş Uçuşu’nun 3. sezon çekimleri ise halen devam ediyor.

Demircan Kaçel kimdir?

13 Eylül 1999 tarihinde doğan Demircan Kaçel, başak burcu. Lise öğrenimini Işılay Saygın Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde tamamlayan oyuncu, Folkart Academy’de oyunculuk eğitimi aldı. 2019 yılında TRT’de yayınlanan Tek Yürek isimli dizide oynadı. 2020’de Cyrano De Bergerac (Christian) adlı tiyatro oyununda sahne alan Kaçel, 2021 yılında ise Mavera isimli dizide boy gösterdi. Aynı yıl Yalancılar Ve Mumları dizisinde Metin karakterine de hayat verdi. 2022’den hem Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu hem de Kanal D dizisi olan Üç Kız Kardeş’te rol aldı. Bu yapımda canlandırdığı Mesut karakteri ile geniş hayran kitlelerine ulaştı. Müzikle arası iyi olan Kaçel, gitar çalıyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.