Tuzak Dizisi Yönetmeni Kimdir? Aytaç Çiçek kimdir?

Tuzak Dizisi Yönetmeni Kimdir? Aytaç Çiçek kimdir?
Baş rollerinde birçok ünlü oyuncuyu bulunduran Tuzak dizisi her geçen gün adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Başarılı yapımın ise kamera arkasındaki kahramanlarından biri merak konusu oldu. Peki, Tuzak dizisi yönetmeni kimdir? Tuzak'ı kim yönetiyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu ve İlayda Çevik gibi önemli oyuncuların kadrosunda yer aldığı Tuzak, her hafta yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Reyting sıralamalarında elde ettiği oranlarla hem kanalı hem de yapımcılarını memnun eden dizinin kadrosu kadar kamera arkasındaki isimleri de merak konusu. Peki, Tuzak dizisi yönetmeni kimdir? Tuzak'ı kim yönetiyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gündeme oturdu

TV8'de yayınlanan bölümleri ile zirveye oynayan Tuzak'ın yönetmeninin kim olduğu Google Trends verilerinde son dönemin en çok ilgi gören konularından biri haline geldi. Dizinin yönetmenlik koltuğundaki isim Aytaç Çiçek'tir.


 

Aytaç Çiçek kimdir?

Aytaç Çiçek sinema ve film yönetmenidir. Birçok dizinin yönetmenliğini yapan Aytaç Çiçek şimdilerde Tuzak dizisinin yönetmenliğini yapmaktadır. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Aytaç Çiçek’in İnstagram’da 24 bin takipçisi bulunmaktadır.

Aytaç Çiçek ‘in yönetmenliğini yaptığı film ve diziler:

Kalp Atışı (TV Dizisi 2017)Bir Umut Yeter (TV Dizisi 2018)Erkenci Kuş (TV Dizisi 2018)Mucize Doktor (TV Dizisi 2019-2021)Masumiyet (TV Dizisi 2021)Masum ve Güzel (TV Dizisi 2022)Gülümse Kaderine (TV Dizisi 2022)Tuzak (TV Dizisi 2022)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.