Türkiye - Çekya voleybol maçı canlı izle 24 Haziran 2023 Cumartesi, Türkiye - Çekya maçı izle 24 Haziran

Türkiye - Çekya voleybol maçı canlı izle 24 Haziran 2023 Cumartesi, Türkiye - Çekya maçı izle 24 Haziran
CEV Avrupa Altın Ligi’nde Final Four’a kalma başarısı gösteren Filenin Efeleri, Çekya karşısında zafer arıyor.

Fatma Müge Yücetürk - Filenin Efeleri, final yolunda galibiyet arıyor. CEV Avrupa Altın Ligi'nde Final Four'a kalma başarısı gösteren A Milli Erkek Voleybol takımı yarı finalde Çekya ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Voleybolseverler Türkiye - Çekya voleybol maçının canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını ve maç saatini merakla araştırıyor.

A Milli Erkek Voleybol Takımı’nın Avrupa Ligi mücadelesi kaldığı yerden devam ediyor. Grubunda yaptığı mücadelelerden lider ayrılmayı başaran Filenin Efeleri son dört takım arasına kalarak büyük bir başarı kazanmıştı. A grubunu ilk sırada tamamlayan milliler şimdi de Final Four mücadelelerine çıkmaya hazırlanıyor. A Milli Erkek Voleybol Takımı ilk maçında Çekya ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye - Çekya voleybol maçı hangi gün, saat kaçta oynanacak? Türkiye - Çekya maçı canlı olarak yayınlanacak mı, hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Filenin Efeleri’nin voleybol severlerin merakla beklediği Final Four mücadelesi yarın başlıyor. Türkiye - Çekya voleybol karşılaşması 24 Haziran 2023 Cumartesi günü oynanacak. TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçın başlama saati ise 18.00.

Milli takımın Çekya karşısında alacağı bir galibiyet finale çıkarak FIVB Challenger Kupası’nı almaya hak kazanmasına bir adım daha yaklaşmasını sağlayacak. Final Four’un diğer maında ise Ukrayna ile Hırvatis’tan mücadele edecek.

İşte Filenin Efeleri’nin Çekya maçı kadrosu

Pasörler: Arslan Ekşi, Arda Bostan.

Pasör çaprazları: Adis Lagumdzija, Kaan Gürbüz.

Smaçörler: Burutay Subaşı, Efe Bayram, Yiğit Gülmezoğlu, Mirza Lagumdzija.

Orta oyuncular: Vahit Emre Savaş, Bedirhan Bülbül, Mert Matiç, Faik Samet Güneş.

Liberolar: Volkan Döne, Berkay Bayraktar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.